Termeni si Conditii

1. Factura reprezinta contractul de transport intre DriveMe.Ro si pasager.Ea este emisa clientului in momentul efectuarii platii integrale a voiajului. In cazul platilor realizate cu card bancar, se va aplica o majorare a tarifului cu 1.5 %.

2. Posesorul prezentei facturi ia la cunostinta si accepta toate Conditiie Generale de Transport prezentate mai jos.

3. Pretul facturii poate fi schimbat fara preaviz, dar in nici un caz dupa achitarea lui.

4. DriveMe.Ro este indreptatita sa refuze trasportul daca:
a) factura nu o fost achitata integral de catre client
b) tariful achitat nu corespunde cu suma totala de pe Factura emisa

5.DriveMe.Ro nu este responsabila de intarzierile provocate de:
a) asteptarile prelungite la frontiera;
b) controalele organelor de : Politie, Autoritatea Rutiera Romana, Registrul Auto Roman sau vamale de pe traseu;
c) conditiile dificile de traffic;
d) conditiile meteo nefavorabile;
e) evenimente produse de către terți sau orice alta cauza care ar duce la intarzieri;
f) evenimente neprevazute in trafic (accidente);
g) pierderea legaturilor cu orice alt mijloc de transport;
h) pentru deteriorarea obiectelor si bunurilor interzise la transport care sunt introduse in bagaj si nici pentru articole fragile sau perisabile, neambalate corespunzator, obiectele care au o valoare speciala cum ar fi bani, bijuterii, argintarii, metale pretioase, titluri de valoare, garantii sau alte valori, chei, documente de afaceri, pasapoarte si orice alte de documente de identitate ori esantioane care sunt incluse in bagaje;
i) pentru vatamarile cauzate pasagerilor sau pentru daunele produse bagajelor acestora de catre obiectele continute in bagaje. Orice pasager ale carui obiecte introduse in bagaje cauzeaza vatamari altui pasager, deteriorari ale bagajelor acestuia ori bunurilor transportatorului sau oricarei alte proprietati pe care acesta o transporta, va despagubi transportatorul cu privire la toate pierderile si cheltuielile de orice natura suportate de acesta ca urmare a acestui fapt, in conformitate cu legea romana.

Cade in sarcina pasagerilor incheierea unei polițe de asigurăre care sa acopere cheltuielile rezultate de producerea unor astfel de evenimente.

6. DriveMe.Ro nu este responsabila de orele de sosire la destinatie si de pierderea conexiunilor cu oricare alte mijloace de transport din cauza evenimentelor neprevazute in trafic (accidente, ambuteiaje, incendii,viscol si zapada abundenta).

7. TRANSPORTUL ANIMALELOR este admis numai in custi speciale de transport urmand a se achita un supliment de 50% din valoarea transportului.

8. OBLIGATIILE PASAGERILOR :
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu minimum 15 minute inaintea plecarii.

Pasagerii au obligatia sa respecte durata pauzelor pe parcursul calatoriei. Soferul ce opereaza transportul are dreptul sa plece fara pasagerii care nu respecta durata pauzelor fixate de sofer iar compania DriveMe.Ro nu se face responsabila de consecintele ocazionate de acest fapt.

Pasagerii nu au dreptul sa consume bauturi alcoolice pe parcusul calatoriei, iar fumatul este interzis.

Utilizarea radioului,a casetofoanelor, a instrumentelor muzicale sau a altor surse de zgomot care pot provoca deconcentrarea soferului sau deranjarea celorlalti
pasageri nu este permisa pe parcursul calatoriei.

In cazul pierderii, deteriorarii totale sau partiale, sau distrugerii bagajului, posesorul de drept are obligatia de a aduce la cunostinta delegatului transportatorului (conducatorul auto) aceste fapte, prin formularea in scris a unei reclamatii, cel tarziu la momentul finalizarii calatoriei.

Pasagerii care nu respecta aceste conditii vor fi debarcati.

9. Prin efectuarea rezervarii se intelege de la sine ca sunteti de acord din toate punctele de vedere cu acesti termeni si conditii si cu modificarile ce pot interveni dupa efectuarea rezervarii. DriveMe.Ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand si oricare dintre termenii si conditiile prevazute in contract.

________________________________________________________________________________________

Termenii www.driveme.ro driveme.ro driveme sunt inregistrati la OSIM ca marca si sunt .
Prin termenul „Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si sau juridice care acceseaza site-ul indiferent de motiv.
www.driveme.ro iti este oferit spre folosinta cu, conditia acceptarii fara nici o modificare a acestor Termeni si Conditii.
In momentul accesarii site-ului www.driveme.ro acceptati sa va supuneti acestor Termeni de Utilizare, indiferent de sectiunea pe care o vizitati in site sau de actiunea pe care doriti sa o intreprindeti si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreun anunt prealabil.
Folosirea acestui site constituie acordul tau asupra acestor Termeni si Conditii. In cazul in care nu esti de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare nu folosi site-ul si nici o informatie continuta de catre acesta.
www.driveme.ro nu va fi facut responsabil pentru orice incalcare a acestor Termeni de Utilizare.
Site-ul isi asuma dreptul de a introduce bannere publicitare pe oricare pagina a site-ului, indiferent de domeniul de activitate pe care il promoveaza aceste bannere si isi rezerva dreptul de a pastra corespondenta electronica purtata cu dumneavoastra in scopul de a va trimite ocazional sub forma de newsletter ofertele de cazare. In cazul in care nu doriti ca pe adresa dumneavoastra sa mai primiti mesaje ce contin ofertele noastre va rugam sa ne dati un mesaj cu subiectul REMOVE.
Simpla corespondenta purtata pe e-mail nu atrage obligativitatea asupra rezervarii.
Ne rezervam dreptul de a refuza cererile ce nu se incadresa in politica firmei.
Rezervarile facute fara achitarea unui avans nu sint garantante iar site-ul nu isi asuma nici o responsabilitate.
Orice rezervare este insotita de Voucherul de rezervare ce este singurul document valabil ce atesta rezervarea. Lipsa voucherului pentru rezervarea nu atrage obligativitatea asupra rezervarii  .
La fiecare vizita va rugam sa verificati daca Termenii de Utilizare au fost modificati. Utilizarea in continuare este echivalenta cu acceptarea a acestor Termeni si Conditii.
Intregul continut : (texte, imagini, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, logo-uri, scripturi, programe etc) este proprietatea www.driveme.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al www.driveme.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare iar dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.
Datele si informatiile sunt prezentate in cadrul site-ul in scopuri informative. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial, se poate face numai cu acordul nostru in scris.
In caz contrar P www.driveme.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta in baza Legii nr 8 din 1996 privind legea dreptul de autor si a drepturilor conexe, pe cei care se fac vinovati de incalcarea legii.
Orice utilizare a www.driveme.ro decat cea mentionata expres in acesti Termeni si Conditii este interzisa.
Ne rezervam dreptul de a modifica sau schimba atat continutul cat si structura site-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.
Site-ul nu este responsabil in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi rezultate din utilizarea acestui site sau din materialele informative si de serviciile oferite pe acest site.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.