Intrebari frecvente

Intrebari Frecvente Transfer Aeroport

Intrebari Frecvente Transfer Aeroport.

Ce pregatire si experienta aveti in transportul privat de persoane ?

Activitatea de transport privat de persoane a inceput in anul 2007, de atunci si pina in prezent am oferit servicii de transfer Aeroport si transport intre orase atat persoanelor fizice ce au avut nevoie de a se deplasa in interes personal cat si companiilor.

DriveMe.Ro este autorizata de Registrul Comertului si Administratia Finantelor Publice Constanta sa efectueze servicii de transport privat de persoane.

Ce zone acopera serviciul de transport Aeroport oferit de DriveMe.Ro ?

Serviciul de transfer la Aeroport sau transfer intre orase este disponibil in Romania, Bulgaria, Turcia, Germania, Ungaria, Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Grecia, Italia, Luxemburg, Malta, Polonia, Republica Ceha, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia, Suedia, Ukraina.

Daca destinatia dumneavoastra nu a putut fi gasita in formularul de comanda ne puteti contact telefonic sau pe e-mail pentru informatii despre durata transferului si tarife.

Cum pot recunoaste in Aeroport masina sau soferul ce ma va astepta ?

In cazul preluarii pentru un transfer catre Aeroport vehiculele DriveMe.Ro va vor astepta in fata locuintei sau a hotelului unde sunteti cazati iar soferul va astepta in fata masinii pentru a va ajuta la imbarcare.

In cazul preluarii din Aeroport soferul va avea un pliant inscriptionat cu numele pasagerului ce trebuie transferat pliant pe care se regaseste sigla DriveMe.Ro, in plus soferul va avea asupra sa ecusonul de servici inscriptionat cu insemnele DriveMe.Ro.

Cat timp este disponibila masina rezervata pentru client

Pentru serviciul de transfer Aeroport sau de transport intre orase toate informatiile referitoare la distanta, timpul necesar pentru ajungerea la destinatie, numarul de pasageri acceptati in maisna se gasesc in formularul de comanda.

Clientii au dreptul de a solicita o oprire intermediara pe traseu de maxim 10 minute in cazul unei calatorii pana in 250 km si cate o oprire a 10 minute la fiecare 200 km suplimentari in cazul transferurilor pe distante mai lungi.

Cati pasageri pot fi transportati cu un vehicul ?

Serviciile de transport Aeroport sau transfer intre orase oferit de DriveMe.Ro este realizat cu autoturime ce pot deservi un numar de maxim 3 pasageri per autoturism.

In cazul mai multor pasageri in functie de numarul acestor pot exista optiuni pentru locuri suplimentare in acelasi autoturism sau serviciul de transport poate fi organizat cu mai multe autovehicule apartinind DriveMe.Ro.

Clientul poate conduce masina ce efectueaza serviciul de transfer Aeroport ?

Nu, serviciul de transport Aeroport sau transfer intre orase este definita ca fiind un serviciu privat de transport. Conducerea masina de catre client ce ureaza a fi transportat, nu este permisa. De altfel, avantajele de a fi un pasager in loc de conducator auto defineasc serviciul oferit de DriveMe.Ro.

Clientul poate sa fumeze in masina ?

Nu, politica DriveMe.Ro in aceasta privinta este ca in masina sa nu se fumeze atat in timpul calatoriei cat si in timpul stationarii.

Clientul poate avea bagajele supradimensionate ?

Da, este posibil acest lucru dar va rugam sa specificati acest lucru in formularul de comanda.

Am un handicap si transportul pana la masina se face cu un scaun cu rotile, este posibila calatorie ?

Da este posibil acest lucru doar in cazul in care pasagerul nu are nevoie de asistenta pe parcursul calatoriei iar scaunul este unul pliabil.

Soferul ma va ajuta cu bagajele ?

Da soferii companiei DriveMe.Ro sunt obligati si va vor ajuta la imbarcare si la aranjarea bagajelor in compartimentele speciale. Soferul care va va transporta poate ajusta sistemul audio, instalatia de climatizare la cerintele dumneavoastra.

Costul unei calatorii si plata acesteia ?

Costul calatoriei este afisat in formularul de comanda. Fiind un soft la comanda in cazul in care exista erori de programare care pt duce la un tarif neeconimic va vom contacta in acest sens iar dumneavoastra ca si client aveti dreptul sa refuzati serviciul oferit de DriveMe.Ro.

Exista costuri ascunse ?

Nu exista costuri ascunse, in tariful de transport pentru serviciul de transfer sunt incluse toate taxele legate de folosirea drumurilor, combustibil, asigurari etc. Nu vor exista costuri suplimentare în cazul in care datele de transport furnizate in comanda nu sunt modificate.

Cum se poate efectua plata ?

Exista mai multe modalitati de plata agreeate de DriveMe.Ro. Plata cu cardul la imbarcare sau la sosire, plata prin tranfer bancar inainte de efectuarea cursei, plata prin transfer bancar la un anumit interval de timp in cazul companiilor cu care avem incheiate un astfel de acord, plata prin sistemul PayPal, plata cash.

Pentru toate sumele incasate de la client reprezentantii DriveMe.Ro vor oferi factura si chitanta pentru serviciul privat de transport persoane.

Rezervari, Anulari si Penalizari.

Rezervarile care implica preluarea clientului din afara judetului Constanta sunt confirmate doar dupa efectuarea platii unui avans de minim 50 % din costul calotorie.

In ceea ce priveste anularea sau modificarea unei rezervari acest lucru se poate face gratuit cu pina la 24 ore inainte de preluare.

Penalizarile in cazul unor anulari sau modificari realizate cu mai putin de 24 de ore inainte de preluare.

Intirzierea avionului sau a clientului la preluare 8 Euro pentru fiecare ora in plus.

Penalitati in cazul modificarii sau anularii unei rezervari.
Cu 21 ore inaintea calatoriei penalitate 8 euro.
Cu 18 ore inaintea calatoriei penalitate 10 euro.
Cu 15 ore inaintea calatoriei penalitate 12 euro.
Cu 12 ore inaintea calatoriei penalitate 15 euro.
Cu 09 ore inaintea calatoriei penalitate 18 euro.
Cu 06 ore inaintea calatoriei penalitate 20 euro.
Cu 03 ore inaintea calatoriei penalitate 30 euro.
Cu 60 de minute inaintea calatoriei penalitate 50 euro.

In cazul platilor realizate prin card bancar, se va aplica o majorare a tarifului cu 1.5 %.

Ce se intimpla in cazul in care zborul meu este intirziat ?

Atunci cand aveti toate informatiile referitoare la noul grafic al zborului dumneavoastra va rugam sa ne contactati telefonic. Vom verifica impreuna noile coordonate in asa fel incat un sofer va va astepta in Aeroport.

Ce tip de asigurare detin DriveMe.Ro ?

Pe tot parcursul calatoriei sunt asigurate in limitele legii atat persoanele cat si bagajele transportate.

Pot comanda servicii speciale ?

Da este posibil acest lucru, DriveMe.Ro oferta clientilor servicii de transport bunuri intre orase, livrari de documente si colete.

Daca in grupul dumneavoastra se afla si copii DriveMe.Ro pune la dispozitie cate un scaun
de masina per autovehicul pentru copiii cu varste intre 15 luni si 14 ani.

In cazul in care doriti sa calatoriti impreuna cu animale de companie va rugam sa specificati acest lucru atunci cand doriti sa comandati un serviciu de transport.

In cazul in care aveti de transportat bagaje agabaritice va rugam sa ne contactati inainte de a lansa comanda pentru a confirma daca putem onora comanda de transport.

Intrebari Frecvente Transfer Aeroport