Despre noi

DriveMe.Ro, Faster, Stronger, Slicker

Din anul 2007 oferim non stop servicii de transfer aeroport, transport intre orase si circuite turistice in Dobrogea, Delta Dunarii si pe Litoralul Romanesc.

DriveMe.Ro a fost infiintata in Constanta, de unde opereaza curse zilnice de transfer catre Aeroporturile Mihail Kogalniceanu din Constanta si Otoppeni Henri Coanda din Bucuresti.

DriveMe.Ro efectueaza curse private pentru afaceri intre orase.

In anul 2010 am introdus serviciul de partajare a calatoriei atunci cand exista mai multi pasageri pentru aceeasi cursa, costul serviciul de transport impartindu-se in mod egal pasagerilor ce au apelat la acest sistem.

In anul 2011 am adaugat un nou serviciu de preluare din Gara Constanta pentru turistii ce doresc sa fie transferati in Statiunea Mamaia sau in oricare alta statiune de pe Litoralul Romanesc si cel Bulgaresc.

La DriveMe.Ro ne straduim pentru sa mentinem principiile noastre fundamentale de calitate, receptivitate, fiabilitatea si siguranta pasagerilor.

Flota DriveMe.Ro este compusa din autoturisme moderne dotate cu sistem de climatizare si care au o vechime de maxim 4 ani.