Transport si Transfer Aeroport Tulcea Aeroportul International Delta Dunarii

Servicii de transport privat de persoane cu plecarea din Tulcea.

Transfer Tulcea Aeroportul International Delta Dunarii TCE.

Transportul catre aeroport se realizeaza pe ruta Constanta, Mamaia, Navodari, Lumina, Cogealac, Baia, Babadag, Tulcea Aeroportul International Delta Dunarii TCE si retur, cu opriri programate in fiecare din aceste orase. Cursele de Transfer Aeroport Tulcea se realizeaza zilnic.

Aeroportul International Delta Dunarii din Tulcea este amplasat a 16 Km sud de Tulcea, fiind situat la 110 km de Constanta si la aproximativ 40 km de Delta Dunarii.

Aeroportul International Delta Dunarii din Tulcea prezinta un interes major in crearea unei baze pentru transportul aerian si de marfuri.

Aeroportul este deschis permanent traficului aerian, pe intreaga perioada a anului si dispune de urmatoarele  facilitati: parcare pentru 150 de autovehicule, snack–bar, servicii de rent a car, servicii de transfer aeroport, schimb valutar, automat de schimb valutar, facilitati persoane cu dizabilitati.

Printre companiile care au folosit si care folosesc Aeroportul International Delta Dunarii Tulcea se numara : Fly Romania, Tender Airways, Ryan Air, XL Airways, Yamal.

Echipa DriveMe.Ro are experienta atat in domeniul transportului, cat si in domeniul turismului.

DriveMe.Ro te conduce din si catre Tulcea, Constanta, Mamaia, Navodari, Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Eforie, Tuzla la : Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, Aeroportul International Otopeni Henri Coanda din Bucuresti, Aeroportul International Aurel Vlaicu Baneasa din Bucuresti, Aeroporturile Varna, Burgas si Sofia din Bulgaria, Aeroportul International Ataturk Istambul din Turcia, Transfer Aeroport Constanta Otopeni.