Transfer Aeroportul International Mihail Kogalniceanu CND Constanta

Servicii de transport privat de persoane cu plecarea din Constanta.

Transfer Aeroportul International Mihail Kogalniceanu CND Constanta.

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta CND este amplasat in partea de Nord Vest a municipiului Constanta, fiind situat la 30 km de Constanta si la 14 km de Canalul Navigabil Dunare-Marea Neagra, la aproximativ 100 km de Delta Dunarii si la 20 km distanta de Autostrada Soarelui.

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta prezinta un interes major in crearea unei baze pentru transportul aerian de marfuri si datorita amplasarii poate deveni un Aeroport de tranzit catre Orient si Asia.

Aeroportul este deschis permanent traficului aerian, pe intreaga perioada a anului si dispune de urmatoarele  facilitati: parcare pentru 300 de autovehicule, snack–bar, servicii de rent a car, servicii de transfer aeroport, schimb valutar, automat de schimb valutar, internet wireless gratuit, cabinet medical, salon mama si copilul, facilitati persoane cu dizabilitati.

Printre companiile care au folosit si care folosesc Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta se numara : Ryan Air, Carpat Air, Air Berlin, Turkish Airlines, XL Airways, Yamal, Blue Air si Tarom.

In scurt timp Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta va fi modernizat, proiectul fiind finantat din fonduri europene in valoare de 40 milioane de euro.